Landelijke tuin
Grenzend aan het natuurgebied de Rijnstrangen bevindt zich de stijlvolle rietgekapte dijkwoning. Door de sterke hoogteverschillen langs de dijk is een unieke landelijke tuin met meerdere hoogteniveaus en schitterende vergezichten ontworpen. In de tuin zijn traditionele en rustieke materialen toegepast. Het groen bestaat hoofdzakelijk uit ruime vakken beplanting met niet teveel soorten, strak gesnoeide hagen afgewisseld met bomen.

De openslaande deuren van de woonkamer, het grote terras en de veranda bieden een prachtig uitzicht over de landelijke tuin. De meer cultuurlijke beplanting nabij de woning vloeit hier over in landelijke, inheemse beplanting en loopt als het ware door in het natuurgebied.

Achterin de tuin bevindt zich een kampvuurplaats, een bestaande moestuin en een karakteristieke hoogstamboomgaard. Een karrespoor vormt de nieuwe toegang tot de woning en nieuw te bouwen kapschuur. 

2013 | Aerdt
In samenwerking met hoveniersbedrijf Gijs van Schip