Non Stop
Het ontwerp “Non Stop” is geïnspireerd op een kloostertuin. Een tuin waarin monniken en nonnen werken om te ontspannen.

De tuin is van buiten naar binnen gekeerd en is bestaat uit een rondgang en een binnentuin. Pergola’s zorgen voor geborgenheid in de rondgang en refereren aan galerijen uit de kloostertuin en bieden zicht op de binnentuin. De rondgang kent een getande vorm en creëert plekken om te werken of te ontspannen waar deze een grotere maat kent. Afhankelijk van de ligging heeft elke plek andere eigenschappen, zoals zon of schaduw, zicht of beslotenheid. De golvende beweging in het maaiveld verwijst naar het waterelement dat in de kloostertuin de weerspiegeling van de hemel vormt.

Deze kantoortuin biedt mogelijkheden om te ontspannen, maar ook Non Stop te (net)werken, ontmoeten, vergaderen, ontspannen en weer te (net)werken ………

2012 | Floriade Venlo
1e prijs categorie “professionele tuinontwerpers”
in samenwerking met Lars Schothuis